Hud- och skönhetsvård av hög kvalitet från apoteket

I vårt sortiment hittar du produkter även för känslig hy. Vårt apotek säljer följande märken:

Acoaco

ACO grundades 1939 som varumärke för de svenska apotekens egna produkter. Idag har ACO ett eget forskningslaboratorium som utvecklar hudvårdsprodukter för nordisk hy och för de krävande omständigheter i de nordiska länderna. ACOs produktportfölj innehåller både hudvårdsprodukter för känslig hud och läkemedel. Hudvårdsproduktsortimentet omfattar milda, men effektiva produkter för hudens alla behov hos både vuxna och barn. Förutom ansikts- och kroppsvårdsprodukter innehåller ACOs sortiment effektiva solskyddsprodukter för hela familjen och bl.a. egna produktserier för akne eller eksem och intimhygien.

Läs mera från tillverkares www-sidor »


Avèneavene

 

Läs mera från tillverkares www-sidor »


Favorafavora

Favora är en hudvårdsserie för känslig hy som tagits fram av Orion Pharma i samarbete med Allergi- och Astmaförbundet. Allergisymbolen är en garanti för pålitlighet och kvalitet: de oparfymerade Favora-produkterna innehåller inga färgämnen utan endast noggrant utvalda ingredienser. Favora rengör skonsamt, återfuktar effektivt och skyddar känslig hy. Målet är en frisk, välmående och motståndskraftig hy som tål vardagens påfrestningar.

Läs mera från tillverkares www-sidor »


louis_widmerLouis Widmer

Louis Widmer är ett schweiziskt familjeföretag som redan i över 50 år har tillverkat farmaceutiska preparat och hypoallergena hudvårdsprodukter. Det innovativa forskningsarbetet är inriktat på hudens specialbehov, varför Louis Widmer har ett nära samarbete med Europas ledande hudläkare och -kliniker. Man försäkrar sig om en förstklassig kvalitet genom att tillverka produkterna enligt de principer som gäller för farmaceutiska preparat. I Louis Widmers stora utbud ingår dermokosmetikprodukter för alla hudtyper för vård av ansikte, händer och kropp. Nästan alla produkter finns att få både milt parfymerade och oparfymerade.

Läs mera från tillverkares www-sidor »


Sebamedsebamed

Sebamed är en högklassig och pålitlig hudvårdsserie som främjar vitaliteten och balansen hos känslig hud. Produkterna har tagits fram i samarbete med hudläkare och passar många olika hudtyper och personer i alla åldrar. Sebameds produkter är dermatologiskt och kliniskt testade. Det hudvänliga pH-värdet 5,5 aktiverar hudens naturliga skydd!

Läs mera från tillverkares www-sidor »


Vichyvichy

 

Läs mera från tillverkares www-sidor »


weledaWeleda

Weleda produkter tillverkas i en miljö med hög standard och höga kvalitetsnivåer. I produkterna används nyckelväxter, naturliga eteriska oljor samt enbart naturliga råvaror. Förståelse för sambandet mellan människan och naturen gör Weledas produkter unika.

Läs mera från tillverkares www-sidor »