Denna månads erbjudanden

Alla erbjudanden gäller fram till slutet av månaden.

Nasolin A-vitamin nässpray

Långverkande, fuktande och vårdande nässpray som innehåller sesamolja och A-vitamin. Passar för barn över ett år. Innehåller inte konserveringsmedel och är tillverkad i Finland.

10 ml

7,50 (norm. 8,40)

Relatabs 90 tabl. -15%

Relatabs mjölksyrebakterier innehåller Lactobacillus Reuteri, som är en av världens mest undersökta mjölksyrebakteriestam. Kan användas dagligen eller som kur vid t.ex. resor eller antibiotikakurer. Finns i smakerna citron, jordgubb, äppel och apelsin (+ D-vitamin).

90 tabl.

Sebamed Liquid Face & Body Wash refill

Sebamed Liquid Face&Body Wash rengör effektivt och bevarar hudens naturliga skyddsbarriär. Innehåller milda och hudvänliga rengöringsämnen som lämpar sig även för känslig hud och problemhud. Passar för hela kroppen, även för ansiktet. Dermatologiskt testad.

1100 ml

16,49 (norm. 19,40)

HELEIN SERIEN -20%

Helein är ett nytt och mångsidigt skönhetskosttillskott för hud, hår och naglar. Det är framtaget speciellt för finländska kvinnors behov och tar hand om skönheten från insidan. Det finns fyra olika produkter i Helein serien.

YOTUEL TANDKRÄMER -10%

Blekande tandkräm som avlägsnar missfärgningar på tandytan utan att slita på tänderna. Den blekande effekten baseras på effekten hos naturliga enzymer. Tar bort missfärgningar även på olika beläggning- och plombmaterial. Det finns fyra olika tandkrämer i Yotuel-serien.

VICHY DEODORANTER -15%

Alla Vichy deodoranter -15%!