Hud- och skönhetsvård av hög kvalitet från apoteket

I vårt sortiment hittar du produkter även för känslig hy. Vårt apotek säljer följande märken:

Aco

ACO grundades 1939 som varumärke för de svenska apotekens egna produkter. Idag har ACO ett eget forskningslaboratorium som utvecklar hudvårdsprodukter för nordisk hy och för de krävande omständigheter i de nordiska länderna. ACOs produktportfölj innehåller både hudvårdsprodukter för känslig hud och läkemedel. Hudvårdsproduktsortimentet omfattar milda, men effektiva produkter för hudens alla behov hos både vuxna och barn. Förutom ansikts- och kroppsvårdsprodukter innehåller ACOs sortiment effektiva solskyddsprodukter för hela familjen och bl.a. egna produktserier för akne eller eksem och intimhygien.

Läs mera från tillverkarens www-sidor »


Avène

Avéne är en serie som är utvecklad för behandling av känslig hud. Avènes produkter bygger på det thermalvatten som flutit genom bergen i södra Frankrike i femtio år och naturligt berikats med mineraler. Produkterna testas i kliniska studier och är speciellt populära bland personer med känslig hud, som är i behov av milda hudvårdsprodukter.

Läs mera från tillverkarens www-sidor »


Favora 

Favora är en hudvårdsserie för känslig hy som tagits fram av Orion Pharma i samarbete med Allergi- och Astmaförbundet. Allergisymbolen är en garanti för pålitlighet och kvalitet: de oparfymerade Favora-produkterna innehåller inga färgämnen utan endast noggrant utvalda ingredienser. Favora rengör skonsamt, återfuktar effektivt och skyddar känslig hy. Målet är en frisk, välmående och motståndskraftig hy som tål vardagens påfrestningar.

Läs mera från tillverkarens www-sidor »


Louis Widmer

Louis Widmer är ett schweiziskt familjeföretag som redan i över 50 år har tillverkat farmaceutiska preparat och hypoallergena hudvårdsprodukter. Det innovativa forskningsarbetet är inriktat på hudens specialbehov, varför Louis Widmer har ett nära samarbete med Europas ledande hudläkare och -kliniker. Man försäkrar sig om en förstklassig kvalitet genom att tillverka produkterna enligt de principer som gäller för farmaceutiska preparat. I Louis Widmers stora utbud ingår dermokosmetikprodukter för alla hudtyper för vård av ansikte, händer och kropp. Nästan alla produkter finns att få både milt parfymerade och oparfymerade.

Läs mera från tillverkarens www-sidor »


Sebamed

Sebamed är en högklassig och pålitlig hudvårdsserie som främjar vitaliteten och balansen hos känslig hud. Produkterna har tagits fram i samarbete med hudläkare och passar många olika hudtyper och personer i alla åldrar. Sebameds produkter är dermatologiskt och kliniskt testade. Det hudvänliga pH-värdet 5,5 aktiverar hudens naturliga skydd!

Läs mera från tillverkarens www-sidor »


Vichy

Vichy grundades i början av trettiotalet och har sedan dess utvecklat sina produkter för att förbättra funktionen. Grunden är dock densamma då som nu: thermalskt källvatten från orten Vichy i Frankrike. Detta vatten är grunden i alla hudvårdsprodukter och ger ett naturligt tillskott av mineraler. Produkterna är dermatologiskt testade innan de lanseras på marknaden.

Läs mera från tillverkarens www-sidor »