Ajankohtaista

UUDET AUKIOLOAJAT 2021!

Tammikuusta 2021 lähtien apteekkimme palvelee:

arkisin 08:30-18:00
lauantaisin 9:00-14:00

Lämpimästi tervetuloa!

 

TAMMISAAREN ENSIMMÄINEN LÄÄKKEIDEN NOUTOLOKERIKKO SEKÄ  VERKKOAPTEEKKI

Tammisaaren Uusi apteekki on ottanut asiakkaidensa käyttöön lääkkeiden noutoautomaatin. Noutolokerikko sijaitsee apteekin viereisessä tilassa.

Noutolokerikko toimii yksinkertaisesti.  Asiakas tilaa lääkkeet ja muut tilatut tuotteet apteekista, ja apteekki toimittaa ne pussissa noutolokerikkoon.  Kun asiakas haluaa toimituksen noutolokerikkoon, hän saa puhelimeen tekstiviestinä yksilölliset koodit tilan oveen, sekä nimettyyn lokerikkoon.

Tilaukset voi nyt valtakunnallisen poikkeustilan aikana tehdä puhelimitse tai  jatkossa myös puhelimeen asennettavan suojatun tunnistautumisen vaatimukset täyttävän Treet-mobiilisovelluksen kautta. Lääkeneuvontaa voidaan toteuttaa joko puhelimitse tai salatulla chat-keskustelulla Treet –sovelluksessa.  Apteekki on myös perustanut verkkoapteekin, joka on integroitu Treet-sovellukseen, jolloin verkkoapteekin kautta tilatut tuotteet voidaan toimittaa noutolokerikkoon.

Lokerikkoon voidaan toimittaa vain tuotteita, jotka voidaan säilyttää huoneenlämmössä.

Noutopalvelu on hyvä mahdollisuus niille, jotka eivät apteekin aukioloaikana ennätä noutamaan lääkkeitään tai muita apteekin tuotteita. Nyt korona-aikana noutolokerikko palvelee hyvin niitä, joiden on vältettävä ihmiskontakteja.

Noutolokerikkomme  ei ole riippuvainen apteekin aukioloajoista, vaan palvelee 24 tuntia vuorokaudessa.

Tammisaaren Uusi apteekki on myös uudistanut ilmettään.  Apteekki on saanut uudet avarammat valintahyllyt, ja uudet reseptintoimitustiskit antavat paremman yksilösuojan asiointiin. Tervetuloa!