Apteekkikosmetiikka on laadukas valinta ihon- ja kauneudenhoitoon

Valikoimastamme löytyvät tuotteet myös herkälle iholle. Apteekissamme on myynnissä seuraavat sarjat:

Aco

Ruotsalaisesta ihonhoitosarjasta löytyvät laadukkaat tuotteet kasvoille, vartalolle, hiuksille ja erityistuotteet mm. akneiholle ja lapsille.
Aco-tuotteissa käytetään vain tunnetusti turvallisia raaka-aineita. Tunnetuin tuotemerkki on Cliniderm ja uutuutena NATUVIVE. Siinä yhdistyvät luonnollinen ihonhoito, kauneus ja laboratoriossa viimeistellyt raaka-aineet.
Tuotesarjan omat kotisivut »


Atopik

Kotimainen Atopik on apteekkien kautta myytävä ihonhoitosarja herkälle iholle. Raaka-aineet on valittu huolella ravitsemaan, suojaamaan ja kosteuttamaan erityisen herkkää ihoa. Tuotteiden teho perustuu luomukauran, metsämustikan ja prebioottien ihoa hoitaviin ominaisuuksiin. Koko sarja on FI-Natura sertifioitua vegaanista luonnonkosmetiikkaa, eläinkokeetonta ja gluteenitonta.

Atopikin vaikuttavia aineita esiintyy iholla myös luontaisesti, mikä tekee Atopik-tuotteista hyvin siedettyjä myös herkkäihoisille.

Tuotesarjan omat kotisivut »


Avène

Hoitava Avène-sarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Kaikki tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen, joka on bakteriologisesti puhdasta ja pH-arvoltaan 7,5 eli lähes neutraali. Vesi sisältää luonnostaan runsaasti ihoa rauhoittavia ja suojaavia silikaatteja sekä muita hiven- ja kivennäisaineita. Avènen valmistaja Pierre Fabre on myös luotettava lääkealan yritys.
Tuotesarjan omat kotisivut »


Favora

Favora-tuotteet sisältävät tarkkaan valittuja, puhtaita ainesosia, joita ihosi tarvitsee voidakseen hyvin. Favoran 13 tuotetta muodostavat ihonhoidon kivijalan, josta jokaisen herkkäihoisen on helppo löytää itselleen sopivat tuotteet. Sarjan tuotteista seitsemän on saanut oikeuden käyttää Allergia- ja astmaliiton arvostettua Allergiatunnusta.
Tuotesarjan omat kotisivut »


Louis Widmer

Louis Widmer -ihonhoitotuotteet perustuvat uusimpaan dermatologiseen tietämykseen, ja tunnusomaista tuotteille on niiden optimaalinen vaikutus ja siedettävyys. Tuotteet valmistetaan ja kehitellään Louis Widmerin omissa laboratorioissa – tiiviissä yhteistyössä sveitsiläisten ihotautilääkäreiden kanssa.
Tuotesarjan omat kotisivut »


Sebamed

Kaikki Sebamed-tuotteet on tarkoitettu jatkuvaan käyttöön, ihon päivittäiseen hoitoon. Mitä Sebamed-tuotetta käytätkin, koostumuksen ansiosta tarvitset sitä vain pienen määrän.
Tuotesarjan omat kotisivut »


Vichy

Vichy-kosmetiikkasarjan tuotteet perustuvat kosteuttavaan ja rauhoittavaan Thermal-lähdeveteen, joka on hyvin mineraali- ja hivenainepitoista. Tuotesarjasta löytyy hypoallergeenisia tuotteita kaikille ihotyypeille. Vichyn tuotteet on testattu ihotautilääkäreiden valvonnassa myös herkällä iholla. Sarjasta löytyy kasvojenhoitotuotteita myös miehille, ja lisäksi sarjassa on hiustenhoito-, vartalo- ja auringonsuojatuotteita.
Tuotesarjan omat kotisivut »