Saat monipuoliset palvelut Tammisaaren Uudesta Apteekista

Treet-sovellus & verkkoapteekki

Lataa puhelimeesi maksuton Treet-sovellus ja hoida apteekkiasiointisi helposti sen kautta! Tilaukset käsitellään arkisin 9.00-17.00

Treet on puhelimeen asennettava suojatun tunnistautumisen vaatimukset täyttävä sovellus. Lääkeneuvonta toteutetaan joko puhelimitse tai salatulla chat-keskustelulla Treet –sovelluksessa.  Sovellukseen on myös integroitu verkkoapteekki. Verkkoapteekin kautta tilatut tuotteet voidaan toimittaa joko apteekista tai apteekin noutolokerikkoon.

Ole yhteydessä henkilökuntaamme, jos nousee kysymyksiä Treet-sovelluksen käytöstä!

Noutolokerikko

Lääkkeiden noutolokerikko sijaitsee apteekin viereisessä tilassa ja on yksinkertainen käyttää!

Asiakas tilaa lääkkeet ja muut tuotteet apteekista, ja apteekki toimittaa ne pussissa noutolokerikkoon.  Asiakas saa  tekstiviestinä yksilölliset tunnukset tilan oveen sekä nimettyyn lokeroon.

Tilaukset voi nyt pandemiatilanteen aikana tehdä puhelimitse tai Treet-mobiilisovelluksen kautta. Lokerikkoon voidaan toimittaa vain tuotteita, jotka voidaan säilyttää huoneenlämmössä.

Noutolokeropalvelu on hyvä vaihtoehto heille, jotka eivät  ehdi asioimaan apteekissa meidän aukioloaikojen puitteissa. Nyt epidemia-aikana noutolokerikko palvelee hyvin myös niitä, joiden on vältettävä ihmiskontakteja. Noutolokerikkomme  ei ole riippuvainen apteekin aukioloajoista, vaan palvelee 24 tuntia.

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu

Apteekin tarjoama palvelu, jossa potilaan lääkkeet toimitetaan annoskohtaisiin pusseihin pakattuina kahden viikon tarvetta varten. Palvelu helpottaa lääkkeiden annostelua ja tuo kustannussäästöjä asiakkaalle. Palvelu on maksullinen, kysy lisätietoa henkilökunnaltamme. https://www.oma-annos.fi

E-reseptien uusiminen

Voit uusia e-reseptejä apteekin kautta. Reseptin uusintaan tulee varata 2-8 päivää. Uusintapyyntö voidaan tehdä, mikäli reseptin määräämisestä tai viimeisestä uusinnasta on kulunut alle 28 kuukautta. Veloitamme uusinnasta 2 €. Voit uusia reseptisi myös terveyskeskuksessa tai itse osoitteella http://www.kanta.fi/fi/

Astma-, diabetes- ja sydänyhteyshenkilö

Apteekissamme toimii astma-, diabetes- ja sydänyhteyshenkilöt, jotka ovat perehtyneet tarkemmin näiden sairauksien hoitoon. Yhteyshenkilömme keskustelevat mielellään kanssasi näiden sairauksien hoitoon liittyvistä erityiskysymyksistä.

Liikkujan apteekki

Haluamme motivoida ja kannustaa sinua liikkumaan sekä lisätä tietoisuutta liikunnan hyödyllisistä vaikutuksista niin henkiseen kuin fyysiseen hyvinvointiin! Terveysliikunta tukee myös lääkehoitoasi.

Itsehoito

Lieviä ja tilapäisiä oireita voit hoitaa itsehoitotuotteiden avulla. Neuvomme sinua mielellämme oikean tuotteen valinnassa. Lääkkeiden lisäksi meiltä löytyy luontaistuotteita ja tuotteita mm. ihon- ja haavanhoitoon, suuhygieniaan, tupakasta vieroitukseen ja eläinten hoitoon.

Verenpainemittaus

Apteekissa asioidessasi voit kätevästi tarkistaa myös verenpaineesi. On suositeltavaa istua alas vähäksi aikaa ennen mittausta . Verenpainemittaus maksaa 2€/kerta ja 5 €/3 kertaa.

Lahjakortti

Voit ostaa lahjakortin apteekistamme. Sopii syntymäpäivälahjaksi tai joululahjaksi melkein kaikille. Tervetuloa!

Lääkejätteet

Vanhentuneet ja muuten käyttämättä jääneet lääkkeet ovat ns. ongelmajätettä, jota ei saa hävittää tavallisen jätteen mukana. Voit tuoda lääkejätteesi meille, jolloin toimitamme ne puolestasi hävitettäväksi asianmukaisella tavalla. Voit poistaa tabletit ja kapselit alkuperäispakkauksistaan ja pakata ne tiiviiseen läpinäkyvään muovipussiin. Palauta nestemäiset aineet alkuperäispakkauksessa erillisessä muovipussissa. Erota jodipitoiset lääkkeet muista lääkkeistä, sillä ne vaativat poikkeavan käsittelyn. Tuo muista lääkejätteistä erillään myös elohopeakuumemittarit, neulat ja ruiskut.

Näin kierrätät kotitalouden lääkejätteet

Nouda Terveydeksi-lehti apteekistamme

Terveydeksi-lehti on yksityisten apteekkien asiakaslehti, jonka tavoitteena on välittää luotettavaa tietoa terveyden edistämisestä, sairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä, lääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä sekä apteekkien palveluista. Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Lehden voi myös lukea verkkojulkaisuna Terveydeksi!

Vauvan odotus-opas

Vauvaa odottavat perheet voivat voivat noutaa oman Vauvan odotus -oppaan maksutta apteekista. Tervetuloa hakemaan omasi!