Saat monipuoliset palvelut Tammisaaren Uudesta Apteekista

Sujuva reseptin toimitus

Toimitamme reseptilääkkeet ns. suoratoimituspisteissä, jolloin sama farmaseutti palvelee sinua alusta loppuun saakka. Suoratoimituspisteessä voit rauhassa keskustella lääkityksestäsi henkilökunnan kanssa. Kerromme myös, jos lääkkeestäsi on olemassa edullisempi rinnakkaisvalmiste, ja lääkkeiden mahdollisista vaarallisista yhteisvaikutuksista.

E-reseptit ja -reseptien uusiminen

Sähköinen resepti eli e-resepti on lääkemääräys, jonka lääkäri laatii ja allekirjoittaa sähköisesti. Voit uusia e-reseptin apteekin kautta. Reseptin uusintaan tulee varata 2-8 päivää. Uusintapyyntö voidaan tehdä, mikäli reseptin määräämisestä tai viimeisestä uusinnasta on kulunut alle 16 kuukautta. Veloitamme uusinnasta 2 €. Voit uusia reseptisi myös terveyskeskuksessa tai itse osoitteella http://www.kanta.fi/fi/

Astma-, diabetes- ja sydänyhteyshenkilö

Apteekissamme toimii astma-, diabetes- ja sydänyhteyshenkilöt, jotka ovat perehtyneet tarkemmin näiden sairauksien hoitoon. Yhteyshenkilömme keskustelevat mielellään kanssasi näiden sairauksien hoitoon liittyvistä erityiskysymyksistä.

Itsehoito

Lieviä ja tilapäisiä oireita voit hoitaa itsehoitotuotteiden avulla. Neuvomme sinua mielellämme oikean tuotteen valinnassa. Lääkkeiden lisäksi meiltä löytyy luontaistuotteita ja tuotteita mm. ihon- ja haavanhoitoon, suuhygieniaan, tupakasta vieroitukseen ja eläinten hoitoon.

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu

Apteekin tarjoama palvelu, jossa potilaan lääkkeet toimitetaan annoskohtaisiin pusseihin pakattuina kahden viikon tarvetta varten. Palvelu helpottaa lääkkeiden annostelua ja tuo kustannussäästöjä asiakkaalle. Palvelu on maksullinen, kysy lisätietoa henkilökunnaltamme. https://www.oma-annos.fi

Verenpainemittaus

Apteekissa asioidessasi voit kätevästi tarkistaa myös verenpaineesi. On suositeltavaa istua alas vähäksi aikaa ennen mittausta . Verenpainemittaus maksaa 5 €.

Lahjakortti

Voit ostaa lahjakortin apteekistamme. Sopii syntymäpäivälahjaksi tai joululahjaksi melkein kaikille. Tervetuloa!

Lääkejätteet

Vanhentuneet ja muuten käyttämättä jääneet lääkkeet ovat ns. ongelmajätettä, jota ei saa hävittää tavallisen jätteen mukana. Voit tuoda lääkejätteesi meille, jolloin toimitamme ne puolestasi hävitettäväksi asianmukaisella tavalla. Voit poistaa tabletit ja kapselit alkuperäispakkauksistaan ja pakata ne tiiviiseen läpinäkyvään muovipussiin. Palauta nestemäiset aineet alkuperäispakkauksessa erillisessä muovipussissa. Erota jodipitoiset lääkkeet muista lääkkeistä, sillä ne vaativat poikkeavan käsittelyn. Tuo muista lääkejätteistä erillään myös elohopeakuumemittarit, neulat ja ruiskut.

Näin kierrätät kotitalouden lääkejätteet

Nouda Terveydeksi-lehti apteekistamme

Terveydeksi-lehti on yksityisten apteekkien asiakaslehti, jonka tavoitteena on välittää luotettavaa tietoa terveyden edistämisestä, sairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä, lääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä sekä apteekkien palveluista. Lehti ilmestyy 4 kertaa vuodessa.

Lehden voi myös lukea verkkojulkaisuna Terveydeksi!

Vauvan odotus-opas

Vauvaa odottavat perheet voivat voivat noutaa oman Vauvan odotus -oppaan maksutta apteekista. Tervetuloa hakemaan omasi!