Kuukauden tarjoukset

Kaikki tarjoukset ovat voimassa kuukauden loppuun asti.

RELA TABS 30+10 TABL.

Relatabsin sisältämä Lactobaciluus Reuteri on yksi maailman tutkituimmista maitohappobakteereista. Relatabs sopii käytettäväksi päivitäin tai kuureina esimerkiksi matkoilla.

30+10 tabl.

13,90 (norm. 15,20)

Betolvex B12 150 tabl.

Betolvexin sisältämä B12-vitamiini ylläpitää hermoston normaalia toimintaa.

150 tabl.

24,90 (norm. 28,80)

Youtuel Classic & Pharma

Classic-hammastahna on piparmintun ja Pharma miedosti minttulakritsin makuinen. Pharma sisältää lisäksi B5-vitamiinia, joka hoitaa ikeniä ja limakalvoja. Pharma sopiikin eritysesi henkilöille, joilla on herkät limakalvot. Classic- ja Pharma -tahnat poistavat tummentumat myös erilaisten pinnoite- ja paikkamateriaalien pinnoilta. Yotuel Classic- ja Pharma-tahnat eivät sisällä vaahtoavaa natriumlauryylisulfaattia, joten ne sopivat erinomaisesti henkilöille, jotka saavat herkästi aftoja.

50 ml

7,50 (norm. 8,80)

Minisun Monivitamiini Multi

Minisun Monivitamiini Multi on meille suomalaisille suunniteltu monivitamiinivalmiste. Se sisältää 15 vitamiinia ja hivenainetta hyvänmakuisessa purutabletissa. Minisun Monivitamiini Multi Appelsiini sisältää erityisesti vastustuskyvylle tärkeitä B-, C- ja D-vitamiineja. Kolme eri makua; appelsiini, mansikka tai kola.

90 tabl.

9,90 (norm. 11,50)

Nogasin GO & Lactrase GO

Nogasin GO on valmiste, joka sisältää alfa-galaktosidaasi entsyymiä. Nogasin GO on pureskeltava ksylitolilla maustettu tabletti, joka on helppo nauttia ennen ateriaa. Laktoositon, maidoton, gluteeniton, hiivaton ja soijaton. Ei sisällä eläinperäisiä aineita.

Laktaasientsyymivalmiste laktoosin eli maitosokerin pilkkomiseen. Laktoosipitoisen ruoan kanssa otettuna Lactrase vähentää laktoosi-intoleranssin oireita, kuten vatsan turvotusta, ilmavaivoja ja ripulia. Sopii kaikenikäisille, myös yli 3-vuotiaille lapsille ja raskaana oleville. Laktoositon, gluteeniton, sokeriton ja hiivaton.

50 purutabl.

15,90 (norm. 19,20)

Devisol 20 mikrog 200 tabl.

Pieni, sitruksen makuinen D-vitamiinitabletti turvaamaan D-vitamiinin saanti pimeänä vuoden aikana tai ympäri vuoden. Devisol tabletin D-vitamiini tekee hyvää luustolle, lihaksille ja hampaille sekä vahvistaa elimiston vastustuskykyä. Sisältää hyvin imeytyvää D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia 20 mikrog. Hyvänmakuinen tabletti sulaa suussa imeskellen tai pureskellen. Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton. Ei sisällä soijaa tai liivatetta.

200 tabl.

14,90 (norm. 17,40)

Aqualan L, Aqualan Duo, Aqualan Plus

Ihanat Aqualan perusvoiteet tarjouksessa huhtikuussa!

200 g

7,90 % (norm. 9,90-10,30)

Priorin Extra 180 tabl.

Priorin Extra sisältää biotiinia, joka edistää hiusten pysymistä terveinä. Sen lisäksi Priorin Extra- kapseleiden ainutlaatuinen koostumus sisältää pantoteenihappoa ja hirssiuutetta, I-kysteiiniä ja vehnäalkioöljyä.

180 tabl.

79,00 (norm. 100,70)

Melatoniini Orion 1,9 mg

Melatoniini Orion lyhentää nukahtamisaikaa ja lievittää aikaerorasituksen yksilöllisiä vaikutuksia. Saatavilla on viisi vaihtoehtoa. Valmisteet eivät sisällä laktoosia, gluteenia, liivatetta, soijaa, hiivaa, eläinperäisiä aineita tai aromiaineita. Suussa hajoavat tabletit hajoaa nopeasti suussa ilman nestettä.

100 tabl.

21,60 (norm. 24,70)

Diasporal Extra & Diasporal Extra Direkt

Helppokäyttöinen, suoraan suuhun annosteltava magnesiumvalmiste. Diasporal Magnesium Extra Direkt sisältää runsaasti magnesiumia, joka on tärkeää lihasten, sydämen ja hermoston toiminnalle. Hedelmäisen makuiset magnesiumrakeet ovat kätevässä annospussissa, josta ne voidaan nauttia sellaisenaan ilman vettä esim. urheilusuorituksen jälkeen tai illalla ennen nukkumaan menoa. Diasporal Extra on hedelmäisen appelsiininmakuinen veteen sekoitettava magnesiumpikajuomajauhe.   Laktoositon, gluteeniton ja hiivaton.

20 kpl

13,90 (norm. 15,70)

Lysi Apteekkarin Omega-3 Vahva

Vahva kalaöljyvalmiste, joka sisältää sydämen normaalia toimintaa edistäviä, monityydyttymättömiä EPA- ja DHA-rasvahappojen. DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina. 100 kapselin pakkauksessa mukana myös D-vitamiini.

100 kaps. ja 120 kaps.

17,90 (norm. 20,30)

Thealoz Duo

THEALOZ® DUO on ainutlaatuinen, kaksivaikutteinen silmätippa, joka vähentää kuivasilmäisyyden oireita ja korjaa sen mahdollisesti aiheuttamia vaurioita. THEALOZ® DUO on uudenlainen tapa hoitaa kuivia silmiä: se on ainoa kuivasilmävalmiste, joka suojaa silmän epiteelisoluja ja lisää kyynelkalvon paksuutta.  Voi käyttää piilolinssien kanssa. Liuos säilyy avattuna 3 kuukautta ja se ei sisällä lainkaan säilytysainetta.

10 ml

13,90 (norm. 15,30)