Denna månads erbjudanden

Alla erbjudanden gäller fram till slutet av månaden.

Rela tabs 30 tabl.

Mjölksyrebakteriepreparaten Rela innehåller Lactobacillus reuteri Protectis som är en av väldens mest undersökta bakteriestammar. Tabletterna lämpar sig för hela familjen för dagligt bruk eller som kur under t.ex. resor. Finns i smakerna citron, jordgubb och äpple eller som sväljbara kapslar!

30 tabl.

13,90 (norm. 15,20)

Nasolin A-vitamin nässpray

Långverkande, fuktande och vårdande nässpray som innehåller sesamolja och A-vitamin. Passar för barn över ett år. Innehåller inte konserveringsmedel och är tillverkad i Finland. Finns i tre olika smaker; neutral, citron-menthol och timjam-eukalyptus.

10 ml

7,50 (norm. 9,20)

Priorin Extra 180 tabl.

Kosttillskott som aktiverar hårrötterna och påverkar hårtillväxten. Innehåller biotin, B5-vitamin, hirsextrakt, L-cystin och vetegroddsolja.

180 tabl.

79,00 (norm. 100,70)

Lysi Apteekkarin Omega-3

Stark fiskoljekapsel innehållande fleromättade EPA- och DHA- fettsyror vilka bidrar till hjärtats normala funktion samt bidrar till normal synförmåga och hjärnfunktion. I förpackningen som innehåller 100 kapslar finns D-vitamin tillsatt. Dygnsdosen är 1-2 kapslar.

100 kaps. och 120 kaps.

17,90 (norm. 20,30)

Nesteytys ratiopharm

Nesteytys ratiopharm innehåller glukos och elektrolyter och har en fräsh citronsmak. Stöder vätskebalansen i samband med diarré eller hjälper till vid annan vätskebrist (yrsel) på grund av kraftig svettning och för liten vätskekonsumtion. 1 brustablett blandas med 2 dl vatten. Vätskan rekommenderas att dricka i små doser.

10 brustabl.

10,50 (norm. 12,60)

Bethover B12 + Folsyra

Sugtablett med jordgubbssmak för att säkra det dagliga intaget av B12-vitamin och folsyra. Tas för att stöda minnet och för att stöda nervsystemets normala funktion och normala psykologiska funktioner. Utan mjölk, laktos, jäst eller socker. Innehåller inga konserveringsmedel. Innehåller inga beståndsdelar av glutenhaltigt spannmål.

150 tabl.

25,50 (norm. 28,90)

Novanight

Trippelverkande tablett som hjälper dig att somna och att sova lugnt genom natten. Melatonin förkortar insomningstiden, citronmeliss reducerar antalet nattliga uppvaknanden och passionsblomma bidrar till  lugnande effekt. Rekommenderad daglig dos är 2 kapslar per dag, 30 minuter till 1 timme före sänggåendet. Endast för vuxna.

16 tabl.

9,70 (norm. 11,10)

Multivita Plus 200 tabl.

Multivitamin- och spårämnespreparat för vuxna. Tillsatt A-vitamin och folsyra som är viktiga för normal synförmåga och för huden. För muskler och nervsystemets funktion har magnesium tillsatts i produkten. Innehåller även C- och D3-vitamin. 1 tablett dagligen.

200 tabl.

19,90 (norm. 22,90)

Ophtim Eye Hydra eller Forte

Ophtim Eye® Hydra (0,2%) och Hydra Forte(0,4%) är en steril fuktande ögondroppe utan konserveringsmedel. Innehåller hyaluronsyra som har fuktande, fuktbindande och viskoelastiska egenskaper, som främjar tårfilmens naturliga balans och håller ögonen behagligt fukta. Hyaluronsyras vårdande och skyddande egenskaper minskar irritation, torrhet, klåda eller känsla av ett okänt objekt i ögat som orsakats av yttre faktorer såsom vind, sol, torr luft, luftkonditionering, uppvärmning, datorarbete, ögonoperation, konjunktivit eller användning av kontaktlinser.

20x0,5 ml

11,00 (norm. 12,80)

Fluacute Zinc+

Tas direkt vid första symptom av förkylning. Fluacute Zink+ förkortar förkylning och lindrar symptomen. Zinkacetat förkortar förkylningens varaktighet och B5-vitamin stärker förnyandet av slemhinnorna. Glycerol och sorbitol bildar en hypertonisk lösning, de fuktar det irriterade svalget och minskar svullnad och halsont. Finns i fyra olika smaker: anis, svartvinbär, citron-ingefära och echina-pepparmynt.

20 ml

17,50 (norm. 19,40)

Apobase Creme eller Oily Creme 250 g

Apobase Creme för torr och känslig hud och Apobase Oily Creme för extra torr hud mjukgör och bevarar hudens fukthalt. Fria från parfym och parabener.

250 g

9,90 (norm. 12,20)

Minisun D-vitamin 50 ug

Minisun D-vitamin är en liten välsmakande vitamintablett som säkerställer det dagliga D-vitaminbehovet. Tabletterna kan sväljas, tuggas, krossas eller tas som sugtablett. Finns i tre olika smaker.

200 tabl.

21,90 (norm. 25,00)