Denna månads erbjudanden

Alla erbjudanden gäller fram till slutet av månaden.

Bethover B12+folsyra

Jordgubbssmakande sugtablett för det dagliga behovet av B12-vitamin och folsyra. B12-vitamin främjar nervsystemets normala funktion och folsyra främjar normala psykologiska funktioner i kroppen. Tillsammans skyddar dessa vitaminer hjärnan och nervsystemet. Mjölkfri, laktosfri, jästfri, sockerfri.

100 tabl.

19,50 (norm. 24,10)

Louis Widmer Eye Contour Cream

Ögonkräm som slätar ut rynkor samt återfuktar den känsliga huden kring ögonen. Kan även användas som intensivkur för hela ansiktet då och då. Finns både som parfymerad och oparfymerad.

30 ml

29,90 (norm. 34,60)

Canespro Nail

Canespro Nail används som  lokalbehandling av nagelsvamp i tå- och fingernaglar. 40 % ureasalva mjukar upp de svampinfekterade delarna av nageln medan de friska delarna förblir i oförändrat skick. Effekten blir synlig efter 2-3 veckors tid. Följ förpackningens instruktioner.

10 g

29,90 (norm. 32,70)

Bepanthen Eye ögondroppar

Bepanthen Eye ögondroppar är en effektiv och långverkande hjälp för torra ögon. Ögondropparna innehåller en kombination av fuktbindande hyaluronsyra samt lugnande och vårdande dexpantenol. Förpackade i engångspipetter som är fria från konserveringsmedel och lämpar sig för dem som använder kontaktlinser.

20 pipetter.

11,90 (norm. 12,80)

Wartner Vårtpenna

Wartner Vårtpenna är en komplett vårtbehandling baserad på traditionell syrametod för att effektivt eliminera vårtor på kort tid. Endast för hand-och fotvårtor. Den innovativa Vårtpennan ger en kemisk peeling baserad på triklorättiksyra för en kort och effektiv borttagning av vårtor. Ingen risk för ärrbildning efter behandlingen. Wartner vårtpenna ger till skillnad från många andra behandlingar en snabb och effektiv behandling som ger resultat redan efter första veckan istället för efter flera månader. Lämplig för barn från 4 år. Ingen risk för ärrbildning efter behandling. Synliga resultat inom den första veckan.

1,5 ml

15,90 (norm. 18,20)

Avène solspray SPF50

Avéne Very High Protection Spray SPF 50+ är en mycket lätt solspray för ansiktet och kroppen. Vattenresistent och lätt applicerbar konsistens lämnar inte en vit yta på huden. Den praktiska sprayflaskan förenklar applicering. Mycket högt (SPF 50+) och brett UVB-UVA-skydd. Fotostabil, silikon-, paraben-, alkohol- och okrylenfri konsistens. Ekologisk produkt, belastar ej vattendragen.

200 ml

19,90 (norm. 25,20)

Perskindol 100 ml

Perskindol Active Gel är en dubbelverkande värme-kylgel som kyler av genast, värmer och lugnar snabbt. Preparatet är avsett för utvärtes användning som används mot muskel- och ledvärk. Den kylande effekten tar bort akut smärta effektivt och snabbt, efter det kommer den värmande effekten som stimulerar områdets blodcirkulation ochförsnabbar bortföring av slaggprodukter, vätska och bl.a. mjölksyra och försnabbar på detta sätt kroppens egen återhämtning.

100 ml

14,90 (norm. 17,20)

Multivita Plus 200 tabl.

Multivitamin- och spårämnespreparat för vuxna. Tillsatt A-vitamin och folsyra som är viktiga för normal synförmåga och för huden. För muskler och nervsystemets funktion har magnesium tillsatts i produkten. Innehåller även C- och D3-vitamin. 1 tablett dagligen.

200 tabl.

19,90 (norm. 22,90)

Apobase Carbamide

Apobase Carbamide är en effektivt återfuktande bassalva för dagligt bruk. Salvan innehåller karbamid 5% och glycerol, vilket hjälper till att minska mängden fukt som avdunstar från huden. Fetthalten är 22%. Parabenfri, oparfymerad och innehåller inga färgämnen.

250 g

12,50 (norm. 14,50)

CCS Fotvårdssalva 175 ml

CCS Fotvårdssalva innehåller en hög halt fuktbindande karbamid. Salvan mjukar upp förhårdnader och gör fötterna lena och mjuka. CCS Fotvårdssalva innehåller även svalkande eucalyptusolja som ger fötterna en fräsch doft. Karbamidhalten är 10 %, fetthalten är 28 %.

175 ml

13,90 (norm. 16,00)

Maitohappobakteeri + B ratiopharm

Mjölksyrebakteriepreparat som innehåller 6 olika mjölksyrebakterie stammar och 6 olika B-vitaminer. Kan användas regelbundet eller vid behov t.ex. på resor eller i samband med antibiotikakurer. Passar för över 1-åringar. Mjölkfri, glutenfri och sojafri.

100 kaps.

17,90 (norm. 21,80)

Melarest Extra Vahva 1,9 mg

Välsmakande munsönderfallande melatonin tablett som hjälper till att förkorta insomningstiden och lindra symptomen vid jet-lag. Jordgubbs eller salmiakssmak. Laktos-, mjölk-, gluten-, och sojafri. Nu 15 tabletter på köpet!

60+15 tabl.

16,90 (norm. 19,30)